Over Ron

© 2010 ronmonsees | Design by Ingrid Desmet

 

Zolang men zich kan heugen, was Ron al aan het tekenen.. Ook op school was zijn talent niet onopgemerkt gebleven.
Gestimuleerd door zijn omgeving en geïnspireerd door met name zijn tekenleraar op de middelbare school (de vader van Jeroen Krabbe die zelf een zeer verdienstelijk schilder was), ontwikkelde Ron zich tot een volwassen tekenaar en schilder.
Ron Monsees kun je omschrijven als een autodidact. Op geheel eigen wijze heeft hij zich verschillende teken -en schildertechnieken eigen gemaakt.
Aquarellen, olieverf op doek, pentekeningen, maar ook houtskool -en potloodtekeningen behoren allemaal tot zijn talentenpakket.
Van natuurgetrouwe portretten in potlood of aquarel, tot vergezichten, tot hilarische thematekeningen, elk onderwerp wordt getekend met een gemak dat menigeen verbaast.
Wij nodigen u uit om eens te kijken op de fotogalerie om zelf te aanschouwen wat Ron allemaal kan.
Als het  u aanspreekt wat u ziet en u heeft zelf bepaalde wensen wat betreft een portretschildering of een ontwerp voor een huwelijks-, kerst-, -geboorte- of verjaardagskaart, schroom dan niet om
contact op te nemen. Ron denkt graag met u  mee en u zult zeker niet ontevreden zijn over het resultaat.

Naar boven

Ron Monsees is geboren op 25 oktober 1959 in Amsterdam. In de Watergraafsmeer, het deel van Amsterdam waar hij geboren en getogen is, bedrijft hij al meer dan tien jaar een eigen zaak in de verkoop van keukens. Deze zaak, Monsees Keukenexpo, is al ruim dertig jaar een begrip in Amsterdam en omstreken en is destijds door zijn ouders opgezet.